Biotrack

BIOTRACK, Professional Training and Career Development in Biomedicine, és una iniciativa institucional que pretén reclutar investigadors postdoctorals amb talent i donar suport a investigadors senior i en tenure-track perquè puguin desenvolupar les seves carreres investigadores.

COFUND 229673 (2009-2015), Marie Curie Action, 7PM, European Commission
COFUND 2013 - 40261, Ministerio de Economía y Competitividad

PROGRAMA POSTDOCTORAL DE L’IDIBAPS

L’esquema de mobilitat postdoctoral del BIOTRACK pretén reclutar a joves investigadors excel·lents, amb un bon historial de publicacions científiques i que hagin adquirit experiència en altres països durant el seu període predoctoral i/o en estadis inicials postdoctorals.

BIOTRACK ha obert 9 convocatòries competitives per oferir l’oportunitat de començar a treballar a l’IDIBAPS. En aquest moment, no hi ha previsió d’obrir més convocatòries.

18 investigadors han estat seleccionats en aquest esquema. Es pot saber més sobre ells i la seva investigació a continuació:

PROGRAMA DE REINTEGRACIÓ DE L’IDIBAPS

Els investigadors reintegrats a l’IDIBAPS en tenure-track o senior poden presentar la seva candidatura al BIOTRACK per tal d’obtenir un start-up addicional com incentiu. Es pot saber més sobre aquests investigadors i la seva recerca a continuació: